Van Happen Containers onderneemt duurzaam

Activiteiten

Van Happen Containers is met name bekend omdat men er afvalcontainers kan huren. Maar we doen meer.

Hoofdactiviteiten

Van Happen Containers geeft organisaties en particulieren de ruimte met containers, transport en afvalinzameling (en afvalcontainer verhuur).

We creƫren ruimte met Containers

Van Happen Containers verhuurt en verkoopt, repareert en onderhoudt opslagcontainers en kantoorunits. U kunt bij ons tevens schaftwagens, douche units en toilet units (sanitair units) huren.

We maken ruim baan met Transport

Van Happen Containers transporteert - nationaal en internationaal - containers, bulk en zware, moeilijk te laden en lossen goederen zoals aggregaten, glasbokken en steigermateriaal.

We ruimen op door middel van Afvalinzameling

Uw bedrijfsafval of bouwafval afvoeren? Afvalcontainers huren hiervoor is mogelijk met de diverse containers van Van Happen Containers. We stellen containers ter beschikking voor het inzamelen van diverse afvalstromen. Ook het afvoeren van afval behoort uiteraard tot onze kernactiviteiten, evenals het laten verwerken op de meest milieuvriendelijke wijze. Bij het afvoeren van afval is het belangrijk te scheiden aan de bron. Dit bevordert een milieuvriendelijke verwerking van het afval. Bovendien werkt het kostenbesparend.

Groei

De afgelopen jaren is onze onderneming flink gegroeid. De producten en werkwijze spreken steeds meer mensen aan. Onze klantenkring varieert van productiebedrijven tot detailhandel en van de bouw- tot de dienstensector. Het afvoeren van afval doen wij dagelijks voor zowel kleine als grote bedrijven. Innovatie en klantgerichtheid zijn de factoren die aan de basis liggen van de snelle groei die Van Happen Containers de laatste jaren doormaakt. De diensten en producten zijn van hoogstaande kwaliteit en constant onderwerp van aanpassing en verbetering. Graag nemen we ook u de zorg voor onder meer het huren van afvalcontainers en het afvoeren van afval uit handen!

Onze medewerkers geven inhoud en een gezicht aan Van Happen Containers waarbij klantgerichtheid het uitgangspunt is. We zijn een vernieuwend bedrijf en bereiden onze producten en diensten voor op de (toekomstige) wensen van de klant.

Van Happen Containers. Gewoon goed geregeld.

 

 

Wij zijn trotse partners van:
Merk Brabant Brabantse Familiebedrijven Genootschap
Weijerbeemd 10 5651 GN Eindhoven | Postbus 2323 5600 CH Eindhoven | T 0499-470 500 | F 0499-470 501 | E info@vanhappencontainers.nl