Branche oplossing

Recreatie

Uw gasten niet vermoeien met afvalscheiding? Natuurlijk wel. Allereerst bent u als gastheer/gastvrouw druk om uw gasten een uitstekende ervaring te bieden door een geweldige accommodatie, een fantastische maaltijd of dagje uit. Van Happen is dag in dag uit bezig met efficiënt en duurzaam ophalen van reststoffen, zodat uw bedrijfsvoering niet verstoord wordt.

En daar treffen wij elkaar: samen met u richten we de afvalinzameling zo in dat uw gasten er niets van merken. Semi-ondergrondse containers bieden naast een fraai aanzicht ook minder transporten op uw locatie. Naast die twee voordelen zorgt het ook voor een kostenreductie, doordat u de ledigingen in het laagseizoen vermindert of stopt. Het kan allemaal bij Van Happen, dat beschikt over het jongste en schoonste wagenpark in de afvalbranche.

Maar er is meer; kunnen we steeds duurzamer worden en reststoffen hergebruiken of recyclen.
Met onze grondstoffenscan bekijken wij uw situatie en geven een pragmatisch advies hoe u de afvalinzameling kunt organiseren. Welke afvalsoorten komen er voor, wat kunt u gescheiden inzamelen en wat is de impact op uw milieu-voetafdruk. Wij maken het inzichtelijk en zorgen voor de juiste inzamelmiddelen. Dat inzicht delen wij met u, zodat u een optimale situatie bereikt. U kunt zich weer bezighouden met de gasten en wij doen op de achtergrond ons werk.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een kosteloze grondstoffenscan.