Branche oplossing

Detailhandel

 

Van de bakker op de hoek tot de sportschool in elke stad in Nederland, Van Happen mag ze tot haar klantenkring rekenen. Waarom? Omdat wij op een praktische manier de afvalinzameling verzorgen.

Met een dicht routenetwerk en een jongwagenpark verzekert u zich van een betrouwbare dienstverlener. Een inzamelaar die daarnaast flink investeert in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De dingen net even wat duurzamer doen, dat past ons ook als familiebedrijf: aandacht voor de volgende generatie.

Als detaillist bent u dagelijks met veel zaken bezig die allemaal uw aandacht vragen. Laat ons de zorg voor een verantwoorde afvalinzameling van u overnemen. Het hoeft u geen moeite te kosten.

Afhankelijk van uw gemeente wordt u verplicht afval te scheiden aan de bron. Daar waar het loont zullen wij het u zeker adviseren. Is het niet mogelijk dan moet u weten dat Van Happen een unieke en uiterst moderne sorteerinstallatie in bedrijf heeft. Het gemengde afval wordt daarmee alsnog gescheiden in herbruikbare fracties. De materialen gaan door naar gespecialiseerde eindverwerkers, die er op hun beurt weer producten van maken. Zo wordt u onderdeel van de keten in de circulaire economie, zonder er veel moeite voor te doen. Schoenmaker blijf bij je leest.

Bent u benieuwd of dat voor u ook mogelijk is? Informeer er naar, vergelijken kost niets.