Afvalinzameling

Passende afvalinzameling

Bouw-en sloopafval of bedrijfsafval. Afval dat aan de bron gescheiden kan worden of juist niet. Een gelijkmatige afvalstroom of juist heel veel in een keer. Van Happen Containers ruimt op door te zorgen voor een passende afvalinzameling. En wel op integrale wijze.

Van Happen Containers is al jarenlang toonaangevend en trendsettend op het gebied van afvalinzameling. Deze ervaring stelt ons in staat te blijven innoveren en te zoeken naar oplossingen die zowel milieu als kosten sparen.

Afvalinzameling op maat

We bepalen, aan de hand van een gratis afvalscan, samen met u welk type afvalcontainer en ledigingsfrequentie het meest geschikt is voor uw afvalsituatie. We houden continu de afvalstromen van uw bedrijf in de gaten en wanneer nodig komen we met voorstellen om uw afvalinzameling (nog) efficiënter uit te voeren.

Container huren

Wie op deze website rondkijkt, ziet vele soorten afvalcontainers: rolcontainers, ondergrondse containers (Semi-Con), open en gesloten bouw containers enzovoort. U vraagt zich vast af welke afvalcontainer u dient te huren. Wij helpen u hier graag bij middels een gratis afvalscan. Hierbij brengen wij uw afvalstromen in kaart en bekijken, samen met u, wat de beste container(s) en ledigingsfrequentie(s) is voor uw afvalsituatie. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan een soepele start vanaf uw nieuwe locatie!

Vragen over afval?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.