Branche oplossing

Gezondheidszorg

Het werken aan een duurzaam beleid in de gezondheidszorg omvat natuurlijk veel meer dan afvalstoffen alleen. U moet naar het hele proces kijken van inkoop, tot gebruik en het afvalstadium. Een goed milieumanagementsysteem is dus van belang om tot een duurzaam gebruik van grondstoffen te komen.

Van Happen ondersteunt de beslissers maar ook de medewerkers in de gezondheidszorg met praktische adviezen over de inrichting om de restmaterialen zo efficiënt mogelijk in te zamelen.

Duurzaamheid betekent in ons geval duurzaam doen. Geen intenties maar plannen van aanpak die we nauwkeurig afstemmen binnen de wetgeving, uw huisregels en praktische werkbaarheid voor uw medewerkers. Het plan van aanpak kunnen we monitoren, dankzij de uitgebreide online rapportage, die de resultaten meteen inzichtelijk maakt. Wij delen de kennis die we bij andere cliënten in de gezondheidszorg hebben opgedaan, maar ook vanuit de markt. Zijn er technische oplossingen voor bijvoorbeeld incontinentiemateriaal voor handen, dan brengen wij u ervan op de hoogte.

Het kenmerk van Van Happen is dat wij dat op een pragmatische wijze aanpakken. U bepaalt hoe uw duurzaamheidsbeleid er uit ziet en wij voorzien u van de juiste inzamelmiddelen en bijpassende logistiek. Daarbij bekijken we alle afdelingen van magazijn, tot keuken en van kantoor tot het buitenterrein. Voor alle soorten afval en restmaterialen bieden we de juiste containers. Een verrassende oplossing is de semi-ondergrondse container, die met name bij verzorgings- en verpleeginstellingen grote voordelen oplevert. Doordat de container een grote capaciteit heeft, is er minder transport nodig; aardig voor het milieu, de kosten én de bewoners.

Als allround-dienstverlener bieden wij u tal van andere oplossingen, tijdelijke ruimte voor opslag of kantoor en diverse middelen voor verbouwingen of renovatie tot en met AVG-bestendige oplossingen voor het vernietigen van dossiers.

Met Van Happen heeft u een duurzame dienstverlener, die gelooft in het terugwinnen van grondstoffen uit restmaterialen en samen met u de stappen richting circulaire economie wil zetten.