Branche oplossingAgrarische bedrijven

Agri

 

Als Brabants familiebedrijf zijn we groot geworden met de bedrijven actief in veeteelt en land- en tuinbouw. Maar net als de groei van Van Happen zelf, zijn ook deze bedrijven meer onderneming geworden met alle high tech die erbij hoort.

Gelukkig schudden we elkaar daar nog steeds de hand. Ook Van Happen is met zijn tijd meegegaan en investeert volop in innovatie. Wij kennen de praktijk van de moderne veehouder en tuinbouwer, dankzij ons intensieve contact met LTO en andere belanggroepen in deze sector.

Duurzaamheid speelt ook hier een voorname rol, wij hebben de plicht om te kijken naar de consequenties voor het milieu. Niet allen door de intensieve regelgeving, maar ook omdat we ons richten op de volgende generatie.

Kunnen we samen met u de juiste balans vinden tussen duurzaam ondernemen en kosten efficiëntie? Wij denken van wel, gezien het grote aantal klanten in deze markt. Een paar voordelen van Van Happen op een rij:

  • Dicht routenetwerk
  • Vestiging bij u in de buurt
  • Inkoopcollectief met LTO (en onderafdelingen)
  • Eigen sorteerinstallatie

Van Happen heeft geïnvesteerd in een unieke sorteerinstallatie, die het gemengde afval scheidt in herbruikbare deelstromen. Zo bent u verzekerd dat we het maximale doen om duurzamer te ondernemen.

Heeft u als ondernemer deelstromen die wel makkelijk apart in te zamelen zijn, dan leveren wij de juiste containers om dat te doen. Inventariseer uw situatie vandaag nog en kijk of u voordeel kunt behalen met “onze aanpak”.