Branche oplossing

Groothandel

De diversiteit binnen groothandel is groot, maar op afvalgebied zijn er veel overeenkomsten.
Snelheid en een goede logistiek zijn de basisvoorwaarden om uw afvalsituatie onder controle te houden. Van Happen zorgt met een jong wagenpark voor de juiste logistiek en beschikt over alle soorten en maten containers om dat in te richten. Maatwerk is daarbij mogelijk doordat wij een eigen productie van containers beschikken. Natuurlijk beschikken wij ook over servicemonteurs, die uw installatie in perfecte staat houden zonder uitval.

De grootste stroom binnen groothandels zijn de verpakking. Houten bekisting, folies, papier en karton vormen de hoofdmoot. Maar ook voor specifieke stromen hebben we een oplossing.
En die worden steeds duurzamer.

Wij kijken op een pragmatische manier samen met u naar de inrichting van uw terrein. Een mini-milieustraat of een perscontainer, een rollpacker voor resthout, het zijn allemaal mogelijkheden die we bieden.

Doordat we steeds meer grondstoffenproducent worden, zijn we ook in staat om op die markt een rol te spelen. U doet dus zaken met een speler die niet alleen inzamelt maar ook grondstoffen vermarkt.

Vanuit onze MVO-doelstellingen willen wij graag een bijdrage leveren aan een meer circulaire economie. En dat kan alleen als wij samenwerken met onze belangrijkste stakeholder: onze klanten. Laten we samen eens kijken of we die ambitie waar kunnen maken tegen voor u gunstigere condities.