Branche oplossing

Industrie

Is de industrie de motor van de circulaire economie? Op lange termijn wel. Van Happen weet dat veranderingen in industriƫle processen vaak veel energie, geld en tijd kosten. Dat gaat niet van vandaag op morgen.

Wat wel op korte termijn mogelijk is, is een grondstoffenscan. Daarmee verkrijgt u inzicht in de herbruikbare en recyclebare materialen binnen uw proces. De korte termijnwinst maken wij inzichtelijk in het hele proces. Niet alleen de kosten van verschillende inzamelmiddelen en verwerking, maar ook de impact op het bedrijfsproces. Op een pragmatische wijze inventariseren wij de aanwezige potentiele besparingen en richten de nieuwe situatie van A tot Z in.

Dat kan doordat wij beschikken over alle denkbare containers en ze bovendien in eigen werkplaats vervaardigen, inclusief eventueel maatwerk. Essentieel daarbij is dat uw proces niet verstoort of opgehouden wordt. Met een modern wagenpark zorgen wij dat we just in time onze diensten uitvoeren. Dat kan door het uitgebreide routenetwerk, de optimalisering van de geautomatiseerde ritplanning en het gebruik van onboard computers. De berichten, vrachtbrieven en facturatie verlopen digitaal. Die innovatiedrang zorgt dat we meegaan en soms voorop lopen. Dat bezorgt u en ons minder papierwerk en snellere informatie.

De wereld verbeteren doen we niet alleen. Uw situatie verbeteren en optimaliseren is een uitdaging, waarvan wij denken dat we die wel aankunnen. En als dat zo is, zijn we samen een stuk duurzamer aan het ondernemen.