Bouwafvalcontainer

Actief in de bouw en een container nodig? Dan bent u bij Van Happen Containers aan het juiste adres. Wij leveren open en gesloten afzetcontainers van 2,5 m³ tot en met 40 m³. Afhankelijk van de hoeveelheid afval, sortering van het afval en locatie kunnen wij samen met u bepalen welk type container het meest geschikt is. Voor het huidige assortiment afzetcontainers met afmetingen, bekijk de flyer.

 

KA-containers

Onze KA-containers (klein afval) zijn eenvoudig te plaatsen, ook op verdiepingen en achter hekwerken. Door meerdere KA-containers naast elkaar te plaatsen kan afval ook gescheiden ingezameld worden. Zo kan bijvoorbeeld puin, hout, dakafval, folie, glas, papier & karton, ijzer en restafval gescheiden worden ingezameld.

Deze bouwafvalcontainers zijn verkrijgbaar in een 2,5 m³ open en een 4,5 m³ gesloten uitvoering. Deze uitvoeringen zijn voorzien van hijsogen en lepelgaten, zodat ze ook met de heftruck te verplaatsen zijn. Ze zijn ideaal voor het inzamelen op hoogte, bijvoorbeeld voor dakdekkers.

 

Portaalcontainers

Onze portaalcontainers zijn erg handig wanneer er meerdere containers nodig zijn. De portaalcontainers zijn stapelbaar en kunnen daardoor tegelijk geleverd worden. Onze open portaalcontainers zijn leverbaar in 4 m³, 6 m³ en 10 m³. De gesloten portaalcontainer is leverbaar in 10 m³.

 

Haakcontainers

Heeft u (tijdelijk) veel afval van grove materialen zoals hout of beton? Dan is onze haakcontainer in de meeste gevallen de beste oplossing voor u. De open haakcontainers zijn beschikbaar in 11 m³, 20 m³ en 40 m³. De gesloten haakcontainers zijn beschikbaar in 15 m³ en 30 m³.

 

Perscontainer

Onze perscontainer kan erg efficiënt zijn als u veel afval produceert. De perscontainer perst het afval samen waardoor het minder opslag capaciteit in beslag neemt. De container kan meer afval opslaan en hoeft minder vaak geledigd te worden. Er zijn veel varianten leverbaar, informeer naar de oplossingen voor uw situatie.

Afmetingen

Zie flyer

Wilt u direct een container bestellen? Ga dan naar onze webshop.