Transport

Goederenvervoer


Bulk, zware en moeilijk te laden en te lossen goederen kunt u veilig laten vervoeren in een container. Vervoer van dergelijk materiaal is voor Van Happen Containers een dagelijkse bezigheid evenals container vervoer van en naar ‘onmogelijke’ plaatsen. Wij brengen uw goederen, zoals aggregaten en glasbokken, zonder transportschade naar hun bestemming. Wij maken ruim baan voor transport.

 

Efficiënt (container) vervoer


Transport vraagt om kwalitatief hoogwaardig materieel en medewerkers met de juiste kennis, ervaring en inzicht. Wij hebben die middelen en expertise. Van Happen Containers heeft decennialange ervaring met (container) vervoer. Tevens beschikken we voor efficiënt (container) vervoer over vrachtwagens met allerlei soorten laad- en lossystemen. Ons totale vrachtwagenpark bestaat uit ruim 200 vrachtwagens. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de juiste vrachtwagen uw materiaal of container vervoert. Wij kunnen het meest veeleisende transport veilig, efficiënt en volgens de regels vervoeren.

Vrachtwagens


Van Happen Containers beschikt over een zeer uitgebreid, modern vrachtwagenpark. We hebben voor elke klus de juiste vrachtwagen. Zo worden wagens met een kraakperssysteem ingezet voor het ledigen van uw rolcontainer. Voor containertransporten (brengen, ledigen en ophalen) hebben we vrachtwagens met verschillende laad- en lossystemen, zoals het haakarmsysteem, zijlaadsysteem en portaalarmsysteem. Zware en moeilijk te laden en te lossen goederen worden vervoerd door onze vrachtwagens die voorzien zijn van een zware kraan.