Branche oplossingVeelzijdigheid voor bouwnijverheid

De bouw is goed voor zo’n 40% van de hoeveelheid geproduceerd afval in Nederland. Een gigantische hoeveelheid ingezameld met bouwafvalcontainers vol nieuwe materialen die goed gerecycled kunnen worden.

Een goede manier van afval scheiden aan de bron en de juiste logistiek, maakt het mogelijk de grondstoffen opnieuw in te zetten.

Een succesvolle aanpak verschilt van bedrijf tot bedrijf en van project tot project. Logistiek gezien zijn er verschillende oplossingen, die scheiden aan de bron mogelijk maken. Van Happen heeft een eigen concept: de klein afvalcontainers ofwel KA-containers. Deze handzame containers met een inhoud van 2,5 m³ worden opgesteld als een mini-milieustraat op de bouwplaats en bevorderen zo het gescheiden houden van de verschillende materialen.

Ter plekke afval scheiden is niet altijd mogelijk. Geen nood, dat doen wij achteraf voor u. Zo kunnen we samen werken aan een beter milieu. Naast de verplichtingen vanuit de wet milieubeheer, zijn wij steeds meer partner voor bouwbedrijven die met een BREEAM-certificaat bouwen. Een goede ontwikkeling om op de bouwplaats al materialen her te gebruiken. Met een overzichtelijke rapportage en tips en trucs, ondersteunt Van Happen u om het juiste aantal punten te halen. 

De uitdaging om kosten in de hand houden gaan we graag aan. Want naast dat milieuvoordeel blijft ongesorteerd afval immers duurder. U krijgt, ongeacht de grootte van uw project, van ons het juiste advies tussen scheiden aan de bron en gemengd aanbieden. Wij verstrekken u inzicht met overzichtelijk rapportage. Doordat wij vrijwel alles digitaal verstrekken, bent u verzekerd van een milieuverantwoorde administratie, die bovendien snel beschikbaar is. 

Voor de grotere projecten zijn wij de allround-dienstverlener die ook de units en opslagcontainers kan plaatsen. Wel zo handig, één aanspreekpunt. En het grote voordeel van die opslagcontainers is het inbouwslot, vandalisme en inbraakbestendig. Informeer naar de mogelijkheden van Van Happen, van keet tot container, wij hebben het allemaal in huis.

 

Wij werken samen met

Vraag over
branches?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.