Branche oplossing

Automotive

Als automotive ondernemer weet u dat regelgeving een enorme impact op de bedrijfsvoering kan hebben. Het gescheiden inzamelen en laten afvoeren van de diverse soorten afvalstoffen is dan ook zeer gebruikelijk binnen uw branche. Misschien bent u dan ook wel koploper in de circulaire economie.

Van Happen wil dat ook zijn, door afvalstoffen te zien als reststoffen die nog waarde vertegenwoordigen. Bij onze klanten binnen de automotive richten wij de afvalinzameling op een pragmatische manier in. Wij geven concreet advies over de te scheiden stromen en helpen u met bijvoorbeeld duidelijke afvalwijzers: een handzame poster wat wel en niet bij deze afvalstroom mag. Doel is om de afvalstoffen zo zuiver mogelijk te houden, zodat ze gerecycled kunnen worden.

Een juiste en tijdige logistiek is van belang. Er zijn al veel leveranciers en klanten die uw locatie bezoeken. Van Happen kan dankzij het dichte routenetwerk een goede logistiek garanderen. Bovendien verzekert u zich van een one-stop-shop: u heeft één aanspreekpunt voor alle voorkomende diensten op het gebied van afvalstoffen, van kantoorpapier tot en met de olie-water-slibvanger.

Dankzij de variatie aan containers en ledgingsmogelijkheden, bent u zelf in controle over de frequentie van ledigen en de kosten. Een mooi voorbeeld is de semi-ondergrondse container: een grotere container, die minder vaak geleegd hoeft te worden. De aluminium uitvoering ziet er prachtig uit, het past verrassend goed bij een professionele showroom-uitstraling.

Voor de bedrijven in de automotive bieden wij dus:

  • Een one stop shop
  • Een pragmatisch advies
  • Fraaie containeroplossingen
  • Maatwerk logistiek.