Van Happen Containers onderneemt duurzaam

Containerverhuur

We creƫren ruimte

Van Happen Containers verhuurt deze containers in verschillende standaard afmetingen en indelingen. Daarnaast kunnen we in onze werkplaats maatwerk verrichten. We (ver)bouwen en richten desgewenst uw container in, geheel naar uw eigen smaak, wensen en behoeften. Verwarming, verlichting, stellingen, glasbokken, inbraakbestendige sloten en kantoormeubilair zijn enkele van de vele opties die Van Happen Containers u biedt. Container verhuur? Van Happen Containers!

Van Happen Containers is al decennialang specialist op het gebied van container verhuur. Of het nu voor vertrouwelijk papier of bouwafval is of om een kantoorunit gaat, wij zorgen voor passend container verhuur. Wij kijken samen met u naar uw wensen en behoeften, om vervolgens een passend voorstel te doen.

Container verhuur: containers op aanvraag

Naast genoemde containers heeft Van Happen Containers diverse containers voor verhuur voor evenementen of het tijdelijk vervangen of uitbreiden van capaciteit. Denk daarbij aan koppelunits, koppelbare opslagcontainers / magazijncontainers, kassacontainers waarvan de ramen zijn beveiligd met tralies, douche- en toiletunits of een combinatie van beiden. Al deze containers kunnen voorzien worden van verwarming.

Plaatsen gebeurd snel en eenvoudig middels een vrachtwagen met zware laad- en loskraan. Alle genoemde verhuur containers hebben een zelfdragende constructie. De douche- en toiletunits dienen uiteraard wel op de waterleiding en het riool te worden aangesloten. Desgewenst kunnen wij dit voor u verzorgen. Warm water in de containers is mogelijk door middel van een geiser.

Vraag naar de mogelijkheden voor container verhuur via het contactformulier of bel naar telefoonnummer 0499 470 500! Containers in alle soorten en maten zijn leverbaar.

Container webshop

U kunt ook eenvoudig uw afvalcontainers bestellen via onze webshop. Rolcontainers, ondergrondse containers en security containers zijn te bestellen via ons bestelformulier.


Van Happen Containers. Gewoon goed geregeld.

 

 

Wij zijn trotse partners van:
Merk Brabant Brabantse Familiebedrijven Genootschap
Weijerbeemd 10 5651 GN Eindhoven | Postbus 2323 5600 CH Eindhoven | T 0499-470 500 | F 0499-470 501 | E info@vanhappencontainers.nl