Ondergrondse afvalinzamelingSemi-Con

Afval opslaan en inzamelen met de semi-ondergrondse container is door zijn eenvoud, geniaal.

Als marktleider in Nederland hebben wij al vroeg dit geweldige concept ontdekt en omarmd. Bovendien is een Semi-Con ook gewoon mooi om naar te kijken. Maar wat zijn dan die voordelen?

De grote capaciteit biedt winst op vele punten: minder transport zorgt voor minder verstoring van uw bedrijfsproces, het is veiliger bij onderwijsinstellingen en reduceert CO2-uitstoot met tweederde ten opzichte van conventionele inzameling met rolcontainers.

De natuurlijke koeling is gratis; u weet dat de temperatuur in de grond constanter en lager is dan de buitentemperatuur. Dat zorgt voor een natuurlijk koeleffect, waardoor er minder geuroverlast is.

De lange levensduur is milieutechnisch ook een pluspunt, minder materiaal en minder energie. De Semi-Con is in zijn geheel te recyclen, maar voordat dat zover is kunnen onderdelen modulair vervangen worden.

Nog een gratis effect, zonder energie wordt het afval samengedrukt. Het gewicht van afval op afval zorgt dat de inhoud wordt samengedrukt zonder persmechanisme. Het scheelt tot wel 10% ten opzichte van een rolcontainer met dezelfde inhoud.

Eenvoudige installatie door ons eigen inbouwteam, garandeert een lange gebruiksduur. De investering is veel lager dan bij volledig ondergrondse containers. Er zijn diverse mogelijkheden om de installatie- en onderhoudskosten in de contractprijs in te sluiten.

Niet als minste maar wel als laatste, noemen we het kostenvoordeel. U bepaalt zelf wanneer de Semi-Con geleegd moet worden. Dat kan met een vaste frequentie maar u kunt ook kiezen voor pay-per-use contract: Alleen ledigen wanneer de container vol is. Bedrijven en organisaties met een wisselend aanbod afval (scholen, productie en recreatie) besparen dus in het laagseizoen. En minder vaak rijden is ook nog eens beter voor het milieu.

 

Informeer!Is de Semi-Con ook voor u de oplossing?

Vul onderstaand formulier in en onze adviseurs rekenen u snel voor of de Semi-Con de juiste oplossing is.