Van Happen Containers onderneemt duurzaam

Afvalsoorten

Passende afvalinzameling

Bouw-en sloopafval of bedrijfsafval. Afval dat aan de bron gescheiden kan worden of juist niet. Een gelijkmatige afvalstroom of juist heel veel in een keer. Van Happen Containers ruimt op door te zorgen voor een passende afvalinzameling. En wel op integrale wijze.

Van Happen Containers is al jarenlang toonaangevend en trendsettend op het gebied van afvalinzameling. Deze ervaring stelt ons in staat te blijven innoveren en te zoeken naar oplossingen die zowel milieu als kosten sparen. Of het nu gaat om:

en of het nu veel of weinig is, Van Happen Containers heeft de oplossing! We stellen diverse afvalcontainers ter beschikking voor een snelle, vakkundige en hygiƫnische afvalinzameling en voeren het afval af op de meest milieuvriendelijke wijze en volgens de geldende wetgeving. Flexibiliteit, klantgerichtheid, leveringssnelheid en concurrerende prijzen zijn hierbij onze sleutelbegrippen.

Wilt u weten wat wel of niet toegestaan is bij het afvoeren van een bepaalde afvalstroom? Lees dan ons acceptatiereglement afvalstromen.

Afvalinzameling op maat

We bepalen, aan de hand van een gratis afvalscan, samen met u welk type afvalcontainer en ledigingsfrequentie het meest geschikt is voor uw afvalsituatie. We houden continu de afvalstromen van uw bedrijf in de gaten en wanneer nodig komen we met voorstellen om uw afvalinzameling (nog) efficiƫnter uit te voeren.

Huur een container voor uw verhuizing

Wanneer u zich vestigt op een nieuwe locatie brengt dat allerlei veranderingen met zich mee. Naast de fysieke verhuizing en inrichting van uw nieuwe pand, moet er ook een aantal zaken geregeld worden, zoals een afvalcontainer huren. U wilt natuurlijk dat de inzameling van uw afvalstromen goed georganiseerd is. Van Happen Containers kan hierin uitkomst bieden. Bij ons kunt u voor elke situatie de juiste afvalcontainer huren.

Wij bieden:

  • De mogelijkheid al uw afvalstromen op een verantwoorde wijze af te voeren.
  • Afvalverwerking op de meest milieuvriendelijke wijze.
  • Aparte afvalcontainer huren voor o.a. papier en karton, folie, flessenglas, hout, vertrouwelijk papier en overig bedrijfsafval.
  • De mogelijkheid om uw gevaarlijk afval af te voeren.
  • Extra ruimte in de vorm van opslagcontainers, kantoorunits etc.
  • Een kosteloos en vrijblijvend advies op maat.
  • Snelle service in heel Nederland.
  • Flexibiliteit, klantgerichtheid, leveringssnelheid en concurrerende prijzen.

Container huren

Wie op deze website rondkijkt, ziet vele soorten afvalcontainers: rolcontainers, ondergrondse containers (Semi-Con), open en gesloten bouw containers enzovoort. U vraagt zich vast af welke afvalcontainer u dient te huren. Wij helpen u hier graag bij middels een gratis afvalscan. Hierbij brengen wij uw afvalstromen in kaart en bekijken, samen met u, wat de beste container(s) en ledigingsfrequentie(s) zijn voor uw afvalsituatie. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan een soepele start vanaf uw nieuwe locatie!

Meer weten over afvalcontainers huren? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of via telefoonnummer 0499 470 500.

Wilt u liever meteen een afvalcontainer huren? Ga dan naar onze webshop.

Van Happen Containers. Gewoon goed geregeld.

Wilt u weten wat wel of niet toegestaan is bij het afvoeren van een bepaalde afvalstroom? 
Wij zijn trotse partners van:
Merk Brabant Brabantse Familiebedrijven Genootschap
Weijerbeemd 10 5651 GN Eindhoven | Postbus 2323 5600 CH Eindhoven | T 0499-470 500 | F 0499-470 501 | E info@vanhappencontainers.nl