Van Happen Containers onderneemt duurzaam

Van Happen Containers traint met sportvereniging Fortuna '67

Ook dit jaar lopen de medewerkers van Van Happen Containers weer mee met de marathon van Eindhoven. Om zich goed voor te bereiden op de marathon trainen zij mee met de loopgroepen van sportclub Fortuna '67.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Van Happen Containers erg belangrijk. Het investeren in een gezonde en bewuste levensstijl van medewerkers doet de organisatie dan ook graag. Het ondersteunen van een sportvereniging is daar ook een onderdeel van. Door een sponsorovereenkomst met Fortuna '67 aan te gaan motiveert Van Happen Containers medewerkers om meer te sporten en bewegen.

Fortuna '67 is een enthousiaste sportclub met veel sociale contacten en professionele begeleiding. Hardlopen is een groot onderdeel van de club Fortuna '67. Er zijn verschillende loopgroepen met gediplomeerde trainers. Zo is er voor iedere loper een passend niveau. ‘Van Happen Containers vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk en streeft daarom naar duurzame relaties met sportverenigingen die voordelen bieden voor beide partijen. Dit is hier een mooi voorbeeld van’, aldus Edward van Acht.

 

Wij zijn trotse partners van:
Merk Brabant Brabantse Familiebedrijven Genootschap
Weijerbeemd 10 5651 GN Eindhoven | Postbus 2323 5600 CH Eindhoven | T 0499-470 500 | F 0499-470 501 | E info@vanhappencontainers.nl