Van Happen Containers onderneemt duurzaam

Het van Happenbos

 

We ontvingen een aantal van onze relaties ter ere van het 80 jarige bestaan van Van Happen Containers. Het was een prachtige inspirerende eerste lentedag om met elkaar in gesprek te gaan. De grootste gemene deler van de ochtend was ‘duurzaam ondernemen dat moet je gewoon doen!’ een mentaliteit die bij ons past.

Ter gelegenheid van ons 80 jarige bestaan zijn we een nieuw initiatief gestart. Als startsein hiervoor hebben we voor ons pand de eerste boom aangeplant van ‘het van Happenbos’. Al 80 jaar staan we bekend om onze slimme manier van omgaan met afval. De maatschappij leefbaar houden met oog voor volgende generaties: dat willen wij! Voor duurzame afvalinzameling rijden wij flink wat kilometers. Wij kunnen door innovaties als routesoftware heel efficiënt zijn, maar de uitstoot helaas niet volledig voorkomen. Het afvangen van CO2 uitstoot in bomen is dan een logische volgende stap.

Een boom koopt u al voor € 10.- en bij elke twee verkochte bomen plant van Happen Containers er één extra, dat is nog eens samen duurzaam ondernemen!

Bossen zijn uitermate geschikt als middel om CO2 in op te slaan, doordat ze deze opnemen uit de lucht en omzetten in zuurstof. Door een ‘van Happenbos’ aan te leggen dragen we actief bij aan een fijnere leefomgeving.

U kunt ook uw verantwoordelijkheid nemen en samen met Van Happen Containers een positieve sociale bijdrage leveren aan de wereld van morgen door het kopen van een boom. Samen creëren we dan een groenere wereld voor nu en voor later. Kijk eens op het van Happenbos voor meer informatie.

 

Wij zijn trotse partners van:
Merk Brabant Brabantse Familiebedrijven Genootschap
Weijerbeemd 10 5651 GN Eindhoven | Postbus 2323 5600 CH Eindhoven | T 0499-470 500 | F 0499-470 501 | E info@vanhappencontainers.nl