Van Happen Containers onderneemt duurzaam

AVG – hoe kunnen wij u helpen?

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)*1 verplicht ondernemers bewust om te gaan met de bescherming van persoonsgegevens.

U bent in de eigen organisatie ongetwijfeld ook bezig om er voor te zorgen dat u klaar bent voordat de AVG per 25 mei in werking treedt. Wellicht ook door het regelen van toegang tot fysieke dossiers.

Voor dossiers die persoonsgegevens bevatten, heeft Van Happen Containers een aantal oplossingen. Deze zijn door ons getoetst op de privacyregels en zijn AVG-proof. Informeer naar de oplossingen die wij kunnen bieden, waaronder certificaten van vernietiging en elektronische toegang tot de rolcontainers.

Van Happen Containers hecht grote waarde aan het beheerst opslaan van persoonsgegevens door haar zelf én door andere partijen, die door Van Happen Containers worden ingeschakeld. Deze afspraken over het veilig en bewust omgaan met persoonsgegevens worden vastgelegd in een verwerkersovereenkomst. Wij verwijzen naar onze privacy verklaring op deze website voor een volledig inzicht in hoe Van Happen Containers voldoet aan de nieuwe privacy wetgeving.

Wij gaan er van uit dat we u hiermee een stukje zorg uit handen kunnen nemen.

*1 Zie voor achtergrondinfo: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/voorbereiding-op-de-avg

Groots met een zachte G

 

Als Brabants familiebedrijf vier je je 80 jarige verjaardag in stijl. Van Happen Containers is een gemoedelijk, traditioneel Brabants bedrijf waarbij gezelligheid een belangrijke rol speelt. De verrassing om met de hele club inclusief partners naar Guus te gaan was dan ook een groots succes. Guus kwam ons persoonlijk feliciteren en verwelkomen in de PSV Business lounge waar vandaan zondagmiddag het concert met volle overgave beleefd werd.

 

Van Happen Containers laat designers los op containers

 

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de Dutch Design Week plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 295.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. 

Wij als Van Happen Containers hebben hier ons steentje aan bij mogen dragen door de ontwerpers te faciliteren van onze 20ft containers. De ontwerpers lieten hun creatieve brein los op de containers en het uiteindelijke resultaat is een indrukwekkende expositie. De containers zijn van binnen voorzien van kunstzinnige ontwerpen, gecreëerd door de ontwerpers van de Dutch Design Week. De containers zijn midden op het Stadhuisplein in Eindhoven geplaatst en zijn de gehele Dutch Design Week vrij om te bezichtigen. 

 

Opnieuw feest in Tilburg

 

Daags na Koningsdag is het opnieuw feest in Tilburg. De ijshockeyers van Destil Trappers zijn voor het tweede jaar op rij kampioen van de Duitse Oberliga. Vrijdagavond 28 april was de eindstand in de best-of-five-finale op 3-1 in Tilburgs voordeel. Van Happen Containers feliciteert de Trappers als sponsor en dienstverlener met deze geweldige prestatie.

 

 

Van Happen Containers traint met sportvereniging Fortuna '67

Ook dit jaar lopen de medewerkers van Van Happen Containers weer mee met de marathon van Eindhoven. Om zich goed voor te bereiden op de marathon trainen zij mee met de loopgroepen van sportclub Fortuna '67.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Van Happen Containers erg belangrijk. Het investeren in een gezonde en bewuste levensstijl van medewerkers doet de organisatie dan ook graag. Het ondersteunen van een sportvereniging is daar ook een onderdeel van. Door een sponsorovereenkomst met Fortuna '67 aan te gaan motiveert Van Happen Containers medewerkers om meer te sporten en bewegen.

Fortuna '67 is een enthousiaste sportclub met veel sociale contacten en professionele begeleiding. Hardlopen is een groot onderdeel van de club Fortuna '67. Er zijn verschillende loopgroepen met gediplomeerde trainers. Zo is er voor iedere loper een passend niveau. ‘Van Happen Containers vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk en streeft daarom naar duurzame relaties met sportverenigingen die voordelen bieden voor beide partijen. Dit is hier een mooi voorbeeld van’, aldus Edward van Acht.

 

Het van Happenbos

 

We ontvingen een aantal van onze relaties ter ere van het 80 jarige bestaan van Van Happen Containers. Het was een prachtige inspirerende eerste lentedag om met elkaar in gesprek te gaan. De grootste gemene deler van de ochtend was ‘duurzaam ondernemen dat moet je gewoon doen!’ een mentaliteit die bij ons past.

Ter gelegenheid van ons 80 jarige bestaan zijn we een nieuw initiatief gestart. Als startsein hiervoor hebben we voor ons pand de eerste boom aangeplant van ‘het van Happenbos’. Al 80 jaar staan we bekend om onze slimme manier van omgaan met afval. De maatschappij leefbaar houden met oog voor volgende generaties: dat willen wij! Voor duurzame afvalinzameling rijden wij flink wat kilometers. Wij kunnen door innovaties als routesoftware heel efficiënt zijn, maar de uitstoot helaas niet volledig voorkomen. Het afvangen van CO2 uitstoot in bomen is dan een logische volgende stap.

Een boom koopt u al voor € 10.- en bij elke twee verkochte bomen plant van Happen Containers er één extra, dat is nog eens samen duurzaam ondernemen!

Bossen zijn uitermate geschikt als middel om CO2 in op te slaan, doordat ze deze opnemen uit de lucht en omzetten in zuurstof. Door een ‘van Happenbos’ aan te leggen dragen we actief bij aan een fijnere leefomgeving.

U kunt ook uw verantwoordelijkheid nemen en samen met Van Happen Containers een positieve sociale bijdrage leveren aan de wereld van morgen door het kopen van een boom. Samen creëren we dan een groenere wereld voor nu en voor later. Kijk eens op het van Happenbos voor meer informatie.

 

Wij zijn trotse partners van:
Merk Brabant Brabantse Familiebedrijven Genootschap
Weijerbeemd 10 5651 GN Eindhoven | Postbus 2323 5600 CH Eindhoven | T 0499-470 500 | F 0499-470 501 | E info@vanhappencontainers.nl