Van Happen Containers onderneemt duurzaam

Agenda

Van Happen Containers is actief op het gebied van afvalinzameling en transport en verhuurt moderne opslagcontainers en units. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vormen de speerpunten van Van Happen Containers. We richten onze ondernemingsactiviteiten op de drie dimensies People, Planet en Profit. Betrokken medewerkers, verantwoorde milieuprestaties en het creëren van waarde voor de onderneming en de maatschappij, zijn thema’s die de continuïteit van de onderneming waarborgen en bepalen.

Van Happen Containers heeft de ambitie voortdurend te willen groeien en ontwikkelen, om beter en duurzamer te ondernemen en dat het liefst samen met onze klanten.

Wij vinden het waardevol om onze stakeholders ook in een prettige ambiance te ontmoeten. We nodigen u dan ook van harte uit om ons te bezoeken op een van onderstaande beurzen en u bij te praten over hoe het gaat en welke ontwikkelingen er zijn.  

Evenement

Locatie

Datum

 

 

Wij zijn trotse partners van:
Merk Brabant Brabantse Familiebedrijven Genootschap
Weijerbeemd 10 5651 GN Eindhoven | Postbus 2323 5600 CH Eindhoven | T 0499-470 500 | F 0499-470 501 | E info@vanhappencontainers.nl